Uutiset

Uusia työkoneita

Rakennus Altonin alkuvuosi on lähtenyt vahvasti käyntiin. Olemme päivittäneet kalustoamme kallionkiilaustyökaluilla ja laajentanut pikkukoneisiimme Kramerit. Uusilla työkoneillamme pystymme toteuttamaan keskustan uudet vaativammatkin työmaat. Lisäksi olemme hankkineet maanrakennukseen uuden pyöräkuormaajan. Meidän nuorimmat ovat erityisen innostuneita uusista koneista ja ovat mahdollisia tulevaisuuden maanrakentajia.  

Maanrakennustöiden sesonki

Olemme aloittaneet kahdessa kohteessa maanrakennusurakat näin kevään kynnyksellä. Jos maa ei ole kovin routinut, voi maanrakennustöitä tehdä läpi talven, mutta suosituin aika on juuri nyt. Omakotitalojen rakentaminen alkaa pohjatöillä ja jatkuu salaojilla sekä sadevesijärjestelmillä. Kaikki ovat tärkeitä rakennuksen kunnossa pysymiseen. Suoritamme isot ja pienet maanrakennustyöt ammattimaisesti luotettavalla kalustolla. Maanrakennusprojektin alkaessa voimme samalla purkaa vanhat rakenteet […] Lue lisää »

Takkatiellä viimeistellään remonttia

Toimistomme Takkatiellä on listoja vaille valmis. Jouduimme hieman siirtämään valmistumispäivää, sillä töitä on riittänyt asiakaskohteissa.    Uusimme toimistomme lattiat, seinät ja valaistuksen. Tällä viikolla saamme toimistokalusteet paikoilleen.    

Maanrakennukseen uutta kalustoa

Olemme täydentäneet maanrakennuskalustoamme uudella kaivinkoneella. Monipuolinen ja tehokas kaivinkone sekä osaavat tekijät takaavat parhaan lopputuloksen maanrakennuskohteisiin. Suoritamme maanrakennusprojektit osa- tai kokonaisurakointina.   Ota yhteyttä Alar Alton044 326 8979